Ontdek ViaVia Harganat in Mongolia

ViaVia Harganat is de jongste telg in de ViaVia gemeenschap. De Belgische kunsthistorica en schilderes Katrien creëerde er samen met haar man Bat, die in de Harganat vallei opgroeide, een prachtige plek in het hart van Mongolië.

ViaVia Harganat is een plek die geworteld is in zowel de rijke Mongoolse cultuur als in de wilde natuur. Het is een plek die mensen uit de hele wereld met elkaar verbindt, op een majestueuze plek op deze planeet, waar je de magie in de lucht voelt. En het begon allemaal met twee mensen uit heel verschillende culturen die elkaar ontmoetten.

Een ruim houten huis, twintig moderne, rustgevende yurts met comfortabele bedden, een verfijnd restaurant met streekproducten en een prachtig uitzicht. Dat mag je verwachten in deze unieke ViaVia. Daarnaast kan je genieten van het wellnesscentrum met warme douches versierd met rivierstenen die schitteren als edelstenen, met een sauna en een buitenzwembad voor verfrissing op warme zomerdagen.

Verschillende activiteiten zijn mogelijk in deze streek met uiteenlopende landschappen, van rivierdal over steppe tot bergketens. Paardrijden, vliegvissen, wandelen en fietsen,…In deze tijdloze ruimte vind je magie! ViaVia Harganat wordt in juni 2023 officieel geopend met een Belgische delegatie van Joker ViaVia.

Ook jij kan mee op deze Limited Edition trip to Mongolië met openingsfeest voor ViaVia Harganat!